13.4.2014

Kyselyn jälkipyykki yms

Huhhuh, sainpas vihdoin tehtyä tuon kyselyn! Kesti yllättävän kauan kerätä kaikkien vastaukset Facebookista, ja muutamia vastaajia haastattelin ja kirjoitin siten ylös. Tiedostan, että muutaman ihmisen ikä heittää ehkä vuodella tai parilla koska oli epäselvää. Myös joistakin kysymyksistä puuttuu joidenkin vastaajien vastauksia, sillä ne olivat "sama kuin edellisessä" tai muuta sellaista.

Huomasin, että yllättävän paljon oli positiivisia mielikuvia ja mielipiteitä kysymyksiini liittyen. Olisin ehkä kaivannut enemmän eriäiviä mielipiteitä, mutta tämäkin on hyvä tulos. Miesnäkökulmaa olisin myös kaivannut enemmän, mutta aika on rajallista, eivätkä kaikki ehdi vastailemaan tällaisiin kysymyksiin.

Painotan myös sitä, että vaikka tämä onkin lopputyöni, niin haluan pitää tämän "blogimuotoisena" ja nykyaikaisena, eli tässä kyselynkin tapauksessa vastauksia ei tosiaan ole korjattu kaikilta kielioppivirheiltä, sillä kuten jo aiemmin mainitsin, haluan säilyttää vastaukset mahdollisimman aitoina vastaajilta. "Suorina lainauksina."

Mutta se kyselystä. Stressaa ihan kauheasti, etten ole vielä konkreettisesti toteuttanut mallejani. Haluaisin kaiken saada nyt heti valmiiksi, mutta aikataulujen vuoksi se nyt ei vaan ole mahdollista. Tänään olin auttamassa erästä luokkakaveriani hänen malliensa värjäyksissä ja tuli sellainen tunne että haluan itsekin päästä jo toteuttamaan.

Tulin myös miettineeksi muita lopputyövaihtoehtoja joita olin ajatellut. Eräänä päivänä mietin, että täydellisin lopputyö olisi ollut sellainen, että olisi heti ensimmäisen luokan alussa aloittanut blogin, joka olisi kertonut kokemuksista koulua kohtaan, päiväkirjaa opiskelusta sekä kuvia kehittymisestä. Se olisi jatkunut kolmannen vuoden loppupuoliskolle asti. Se olisi ollut niin mielenkiintoinen, mutta minulle vähän myöhäistä nyt. Ehkä sitä voisi ehdottaa jollekulle aloittavalle opiskelijalle? Sanoa sen että ainakin yksi oppilas katuu ettei tehnyt lopputyönään sellaista :)

--------------------------------------------

Extraa tähän loppuun; innostuin parhaan ystäväni kanssa vähän leikkimään special plasticilla ja ihomaaleilla. Koitimme saada itsestämme mahdollisimman iljettävän näköisiä. Miten onnistui? (Pahoittelen kuvien kännykkälaatua)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti