13.4.2014

Kysely osa 2/14

 (Lisätiedot kyselyn ensimmäisessä osassa)

-------------------------------------------------------------------------------

2. Mitä mieltä olet miehistä jotka pukeutuvat naisiksi? Millaisia ajatuksia tämä herättää?

 -------------------------------------------------------------------------------

"Ei minulla ole mitään pahaa sanottavaa heistä, jokaisella on tyylinsä. Eri asia on kuitenkin millaisiin vaatteisiin pukeudutaan, ei olisi mukava nähdä 40-vuotias mies lolita-hameessa. Miesten crossplay asutkin menevät jos ne tehdään HYVIN, eikä esim. pitkä karvainen mies pukeutuu pieneksi söpöksi Touhou-tytöksi… Ei." - Nainen "Sawnah" (24)
 
 "Normaaleja ihmisiä nekin on." - Nainen (16)

"Erilainen, ja aivan positiivisessa mielessä. On niin paljon vaatekappaleita, jotka on mielletty vain naisille, ja vaatii tietynlaista luonnetta uskaltautua pukeutua tälläisiin." - Nainen (23)

"En taida olla oikeastaan mitään mieltä. Pukeutuvat miten haluavat, en muista koskaan ajatelleeni siitä negatiivisesti." - Nainen (19)

"Naisiksi pukeutuvat miehet eivät ensi-silmäyksellä herätä minussa sen kummempaa mielikuvaa verrattuna mihinkään muuhun ryhmään. Jos heidän käytöksensä, arvomaailmansa tai joku muu antaa ymmärtää jotain sukupuoli-identiteettiin, kannanottoihin tai tyylillisiin asioihin viittavaa, niin saatan tehdä jotain johtopäätöksiä. Hyvää tyylitajua ja persoonallista ulkonäköä arvostan kuitenkin aina ja minusta on mielenkiintoista kuulla salaisuuksista hienon ulkokuoren takaa." - Nainen "Tyynynpurija" (23)

"Jos mies pukeutuu naiseksi se kuulostaa aluksi oudolta mutta jos itseään osaa oikein ilmaista niin ei se niin pahalta kuulosta." - Nainen "Riia" (14) 

 "Mielestäni jokainen saa pukeutua siten miten itsestään parhaimmalle tuntunee. Hiemanhan se saattanee joskus hämmästyttää, mutta enpä mie siin mitää pahaa näe." - Nainen "Weetu" (21)

"Se riippuu asiayhteydestä. Esimerkiksi cosplay harrastuksena on tosi jees, mutta seksuaaliselta kannalta en ymmärrä sitä, että sellaisesta saa kiksejä." - Mies "Seppo" (22)

 "Mielestäni jokainen saa pukeutua miten haluaa ja olla sen näköinen minkä itse parhaaksi näkee, kunhan se ei ole ivailua/alentamista jotain muuta ihmistä kohtaan. Se herättää monenlaisia ajatuksia, esim. millaistakohan kohtelua hän saa." - Nainen (19)

 "Mikäs siinä, pukeutukoon jokainen tavalla, jonka kokee mielekkääksi. Omat reaktioni eivät olisi kovin paljon suurempia kuin naisten kohdalla, mitä nyt asiaan kiinnittäisi mahdollisesti hieman enemmän huomiota, sillä tämän näkeminen on harvinaisempaa. Vaatii mielestäni myös erityistä rohkeutta henkilöltä - tätä arvostan. Sillä voin kuvitella että yhteiskunnallisesta näkökulmasta nämä henkilöt tuomitaan kuitenkin huomattavasti helpommin." - Nainen "Diana" (25)

  "Äärimmäisen häiritsevää. Hameen alta leiskuvat säärikarvat yököttävät. En pysty ajattelemaan asiaa edes seksuaaliselta kannalta." - Mies "Erkki" (27)

 "Ehkä ensiksi hieman häkeltyisin, mutta alkuhämmästyksien jälkeen en pitäisi sitä enää ihmeellisenä. Jokainen tyylillään!" - Nainen "Simppa" (21)

"Jokainen saa pukeutua millä tyylillä tykkää, mutta kyllä ensimmäinen asia mikä tulee mieleen on aina 'Oho.' Sen jälkeen alan aina miettimään, kuinkahan paljon häntäkin on kiusattu." - Nainen "Nipa" (23)

"Se on heidän mielenkiintonsa. Kuten minullakin on omani. En välttämättä ymmärrä sitä, mutta ei ymmärretä minunkaan aina." - Mies (27)

"Ei se minua haittaa millään lailla, antaa palaa vaan. Tekee itse niin kuin haluaa vartalollaan." - Nainen "Hylzy" (22)

"Siinäpäs pukeutuvat. Jos heillä on hyvä syy pukeutua, niin en koe sitä kamalaksi, ehkä hieman oudoksi." - Nainen (25)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti