13.4.2014

Kysely osa 9/14

(Lisätietoja kyselyn ensimmäisessä osassa)

-------------------------------------------------------------------------------

9. Mitkä ulkonäköpiirteet naisessa ovat ne, jotka tekevät naisesta kauniin?

 -------------------------------------------------------------------------------

"Silmät ja kasvot tekevät minun mielestä ihmisestä kauniin. Vartalotyyppejä on todella paljon erilaisia, ja minusta on väärin, että se tyttö, joka on mallin mitoissa, on yhteiskunnan mukaan
oikean kokoinen ja kaunis. Ei, nainen on kaunis, oli hän iso tai pieni. Ja jopa maailman täydellisin nainen ulkonäöltään on ruma jos käytös on kuin apinalla. Mutta tässä kysyttiinkin tarkalleen ulkonäköpiirteitä joten toistan: Silmät ja kasvot." - Nainen "Sawnah" (24)

 "Kaunis hymy ja nätit silmät." - Nainen (16)

"Yhteiskunnan näkökulmasta en osaa sanoa mitään, mutta itselläni vaikuttavat hellä ja tarttuva hymy sekä sielukkaat silmät. Mitä nämäkin sitten tarkoittavat." - Nainen (22)

"Tämä on varmasti jokaisen ihmisen oma makuasia, kuten olen jo aiemmin sanonut, naisesta kauniin tai miehestä komean tekee minun silmissäni ulkonäön sijasta enemmänkin elämänasenne yms. Mutta jos ulkonäköseikoista puhutaan, niin... hmm. Minusta hyvin monenlaiset seikat voivat vaikuttaa kauneuteen/komeuteen, en välttämättä osaa yhtä tapaa määritellä. Ehkäpä sopusuhtaiset kasvonpiirteet tai sopusuhtainen vartalo, en tiedä. Minusta persoonallisuus ulkonäössä on arvo sinänsä, sillä en itse erityisemmin pidä esim. Kauneusleikkauksista. Minusta jokaisen kuuluisi ja saisi näyttää luonnolliselta ja omalta itseltään ja nykymaailma missä elämme asettaa aivan liikaa ulkonäköpaineita sekä miehille etta naisille; kun kaikkien täytyy olla samasta muotista. Pidän esimerkiksi Frida Kahlon tuuheita kulmakarvoja hyvin kauniina hänelle, sillä ne omalta osaltaan tuovat esiin hänen persoonallista ulkonäköään. Yksilöllisyys kunniaan massan sijasta, jokainen me kuitenkin olemme hieman erilaisia ihmisiä niin sisältä kuin ulkoa käsin. Toisaalta minun on pakko myöntää, että itseäni esim. Miehissä kiinnostaa eksotiikka eli suosin näin yleisessä mielessä ruskeasilmäistä tummatukkaista salskeaa herrasmiestä. Hyi minua. Onneksi ja toivon mukaan en ole näin kaavamainen ihminen vaan annan tilaa muillekin seikoille. Mutta tästä tulikin toisaalta mieleen... kenties tiivistettynä ulkonäköasioissa erilaisuus on se juttu." - Nainen (22)

"Riippuu täysin ihmisestä, ainakin omalla kohdallani. Jollain saatan katsoa, että onpa tolla tosi ihanat silmät, jollain voi olla huulet, hymy, mikä ikinä nyt sitten onkin. Varsinkin hymyileminen on kaunista, korostetaan nyt sitten vaikka sitä." - Nainen (19)

"Yhtenäistä "jokaista naista" kaunistavaa tekijää minusta ei ole, mutta pidän itse tummia ripsiä ja pisamia hyvin viehätysvoimaisina. Persoonalliset piirteet kuten isot nenät, paksut kulmakarvat ja erikoiset hampaat ovat minusta myös hyvin kiinnostavia." - Nainen  "Tyynynpurija" (22)

 "Silmät, Hiukset ja ruumiinrakenne." - Nainen "Riia" (14)

"Luonnollisuus. Persoonallisuus on toinen asia." - Nainen "Weetu" (21)


"Siis silmät. Ja hymy. Mun mielestä ne on kaksi tärkeintä, tai niihin itse kiinnitän huomiota." - Mies "Seppo"(22)

"Naisessa mielestäni kauneimmat piirteet ovat poskiluut, silmät ja kulmat, ja ulkospäinhuokuva itsevarmuus ja itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on." - Nainen (19)

 "Sopusuhtaisuus ja se, että näkee henkilön pitävän huolta itsestään. Kauneus on itselleni hyvin vaikeasti määriteltävissä, sillä mielestäni se on täysin vaihtelevaa, mikä tekee tietystä henkilöstä kauniin. Useimmissa tapauksissa se on kuitenkin huoliteltu kokonaisuus, ilman henkilön menemistä kumpaankaan ääripäähän; liikaan ulkonäkökeskisyyteen ja itsensä laittamiseen tai vastaavasti täyteen piittaamattomuuteen siitä, miltä muille ihmisille näyttää." - Nainen "Diana" (25)

"Hiukset, kasvot ja p*rse." - Mies "Erkki" (27)

"Kurvikas vartalo, sirot kasvonpiirteet ja pehmeät silmät." - Nainen "Simppa" (21)

"Suoraan sanottuna en tiedä. Kauneuteen vaikuttaa niin paljon luonne. Voi olla melkein minkä näköinen tahansa ollakseen joko kaunis tai ruma. Käyttäytyminen sen määrittää." - Nainen "Nipa" (23)

"Hymy ja silmät." - Mies (27)

"Silmät. Silmiä korostetaan niin paljon, että ne huomaa ensin. Ellei sitten tietenkin ole oikein räväkkä hiustyyli, mikä voittaa meikinkin. Ja hymy of course!" - Nainen "Hylzy" (22)

"Kaikilla tää on varmaa oma mielipide mut hyvät tissit ja p*rse tietty.. no ei ehkä sirot kasvonpiirteet tai jotai ??" - Nainen (18)

"Arvostan kaikkeista eniten luonnonkauneutta. Siisteys, puhtaus, terveen näköisyys sekä itsevarmuus. Anorektikot ovat järkyttävää katseltavaa." - Nainen (25)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti