13.4.2014

Kysely osa 10/14

(Lisätietoja kyselyn ensimmäisessä osassa)

-------------------------------------------------------------------------------
10. Mitkä ulkonäköpiirteet miehessä ovat ne, jotka tekevät miehestä komean?

 -------------------------------------------------------------------------------

"Hymy, silmät ja kädet. Vartalotyypillä ei tässäkään ole väliä, ei miehen tarvitse olla lihaskimppu ollakseen viehättävä. Aito, iloinen hymy tekee jokaisesta ihmisestä puoleensa vetävän". - Nainen "Sawnah" (24)

 "Söpöt hiukset ja sulonen hymy." - Nainen (16)

"Tämäkin omasta mielipiteestäni: voimakas leuanlinja, sielukkaat silmät, vahvat kulmakarvat ja hellä hymy. Plussana leukaparta mutta ei viiksiä!" - Nainen (22)

"Se tietynlainen leuka, sellanen jykevä, vähän kulmikas. En ehkä osaa selittää oikein, mutta heti tuli mielikuva tästä. Muuten en osaa sanoa, riippuu tässäkin ihan miehestä." - Nainen (19)

"Miehestä riippuen, pidän itse viehätys-voimaisena miesten karvoitusta. Tämäkään nyt ei päde kaikkiin edustajiin, mutta kuitenkin. Ulkonäön puolesta punapäät, pitkät ja isonenäiset miehet ovat minusta puoleensavetäviä, mutta poikkeuksiakin löytyy." - Nainen "Tyynynpurija" (22)

 "Lihakset,Hiukset, silmät." - Nainen "Riia" (14)

"Luonnollisuus. Lihaksikkuus ehkä myös, hillitty lihaksikkuus." - Nainen "Weetu" (21)

"Jykevät piirteet ja raamikkuus." - Mies "Seppo" (22)

 "Silmät, hymy, ja itsevarmuus ja parta." - Nainen (19)

 "Vastaus tässä hyvin samanlainen kuin naistenkin kohdalla, sillä se, mikä mielestäni tekee miehestä komean, on hyvin vaihtelevaa. Samalla tavalla itsestään huolta pitävä mies on mielestäni komea." - Nainen "Diana" (25)

"Emmäätiä... p*rse??" - Mies "Erkki" (27)

"Jykevät kasvonpiirteet,, huoliteltu ulkoasu yms. ja hiukan lihaksia saa olla, ei mikään yberbodari." - Nainen "Simppa" (21)

"Sama juttu kuin vastaukseni aiemmassakin, mutta onhan niitä tietysti piirteitä, jotka herättävät kiinnostuksen. Kuten parta, sopusuhtainen vartalo (muttei tarkoita välttämättä sitä että on normaalipainoinen), sekä isot kädet." - Nainen "Nipa" (23)

"Voimakkaat kasvonpiirteet, silmät." - Mies (27)

"Hiukset. Itse jostain syystä kiinnitän hiuksiin eniten huomiota. Hymy ja silmät tulevat hyvinä kakkosina!" - Nainen "Hylzy" (22)

"Miehekkäät muodot !!" - Nainen (18)

"Siisti ulkonäkö, vahvat kasvonpiirteet, tietty charmi, on oma itsensä, sekä on itsevarma." - Nainen (25)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti