13.4.2014

Kysely osa 11/14

(Lisätietoja kyselyn ensimmäisessä osassa)

 -------------------------------------------------------------------------------

11. Mitä mieltä olet naisista, joilla on lyhyet hiukset?

 -------------------------------------------------------------------------------

"Riippuu naisesta, mutta enimmäkseen söpöjä. Tietty riippuu myös kampauksesta ja tyylistä! Lyhyillä hiuksilla voidaan luoda söpö poikamainen tyttö tai todella kypsä aikuinen. Meitä on moneen junaan. Itse en siedä lyhyitä hiuksia itselläni, mutta joillekin ne sopivat paremmin kuin pitkät hiukset." - Nainen "Sawnah" (24)

 "mun mielest naiset on kauniita lyhkäsillä hiuksilla." - Nainen (16)

 "En sen kummempaa mieltä kuin pitkähiuksisistakaan." - Nainen (22)

"en näe mitään ongelmaa hiusten pituudella. Joillekin ihmisille sopii lyhyet, joillekin pitkät hiukset. Joillekin sopii kaljukin. Ei ole mielestäni sukupuolisidonnainen asia." - Nainen (22)

"Ihanat. Olisi tosi jees jos useammat naiset uskaltaisivat leikata tukkaansa. Tuntuu, että sitä kuulee monelta, että voi kun uskaltaisi leikata, olisipa ihana, mutta sitten eivät kuitenkaan tohdi. Voisi monen kasvoja korostaa kauniimmin joku lyhyempi malli. Mutta ihan mistä itse tykkäävät, heidänhän hiukset ne on." - Nainen (19)

"Lyhythiuksiset naiset ovat minusta tavallisin asia ikinä. Kampaus on kätevä, persoonallinen ja käytännöllinen verrattuna esim. palmikoihin." - Nainen "Tyynynpurija" (22)

"Itselläni on lyhyet hiukset joillekkin ne vain sopivat joillekkin ei." - Nainen "Riia" (14)

"Ei mitään väärää! Lyhyet hiukset sopivat toisille hyvin ja ovat helppo hoitoisemmatkin kuin pitkä letti." - Nainen "Weetu" (21)

"Ei mitään vikaa." - Mies "Seppo" (22)

 "Se ei todellakaan ole pelkästään miesten juttu. Todella monille naisille sopii lyhyet hiukset, jotka korostavat kauniita kasvonpiirteitä." - Nainen (19)

"En ole mitään erityistä mieltä. He voivat olla aivan yhtä naisellisia, kuin pitkillä hiuksilla varustetut naisetkin. Mielestäni on hyvin vanhoillista ajattelua, mikäli oletetaan, että kaikilla naisilla tulisi edelleen olla pitkät hiukset." - Nainen "Diana" (25)

"Kyllä passaa. Mieluummin lyhyet kuin pitkät." - Mies "Erkki" (27)

 "Itse pidän lyhyistä hiuksista enemmän itselläni. Helppohoitoiset ja nopeat laittaa, ehkä se silti johtuu laiskuudesta. Mutta yleisesti ottaen niin lyhyet kuin pitkät hiukset ovat kauniit." - Nainen "Simppa" (21)

"Itsellänikin on. On ollut jopa kalju. Minulle ei sovi pitkät hiukset, siksi pidän niitä lyhyinä. Minusta lyhyet hiukset ovat aivan yhtä feminiiniset kuin pitkätkin hiukset. Se riippuu vain siitä sopiiko se ihmiselle." - Nainen "Nipa" (23)

"Ei mitään erityistä mielipidettä asiasta." - Mies (27)

"Daaaaaaymmmm you sexy or what. Hyvin sopii naisille lyhyet hiukset, ei mitään valittamista !" - Nainen "Hylzy" (22)

"Hell yeah kuumaa kamaa." - Nainen (18)

"Käy! Ihan minkälaiset hiukset tahansa kunhan itsestä tuntuu hyvältä." - Nainen (25)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti